@burger

VLAVABBS-leden krijgen @burger om de drie maanden gratis in de bus. Bent u nog geen VLAVABBS-lid of wilt u extra abonnementen op @burger? Klik dan hier voor meer informatie.

@burger

@burger: gratis proefnummer

Magazine voor de ambtenaren burgerzaken

@burger houdt u vier keer per jaar op de hoogte van het reilen en zeilen in de diensten bevolking, burgerlijke stand en vreemdelingen.

Dit tijdschrift - een initiatief van Uitgeverij Vanden Broele en VLAVABBS (de Vlaamse Vereniging van Ambtenaren en Beambten Burgerlijke Stand) - belicht alle aspecten van burgerzaken: van burgerlijke stand over vreemdelingen en het strafregister tot bevolking. De focus ligt niet alleen op wet- en regelgeving, maar ook op organisatie en dienstverlening. Een gevarieerde mix dus, die ook nog eens gekruid wordt met verenigingsnieuws.

@burger verschijnt trouwens niet alleen op papier. Het is via OranjeConnect eveneens digitaal beschikbaar. Ook alle nummers van zijn voorgangers “Ozine” en “De Burgerlijke Stand” zijn in deze online (kennis)bibliotheek terug te vinden. 

@burger richt zich zowel op nieuwe collega's als op meer doorgewinterde "anciens". Nieuwigheden en basiskennis wisselen elkaar voortdurend af.

Contacteer ons

info@oranjeconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Oranje

Het meest complete kennis- en informatieaanbod omtrent burgerzaken

OranjeBoek

Dankzij hun grote praktische toepasbaarheid en hun gebruiksvriendelijkheid zijn de naslagwerken van deze boekenreeks niet meer weg te denken uit de boekenkasten van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen.

Subreeksen

OranjeOpleidingen

Praktijkgerichte (basis)opleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van de dienst Burgerzaken. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Opleidingen

Ontdek de opleiding op uw maat in onze opleidingskalender.

OranjeConnect

OranjeConnect combineert een enorme verzameling aan elkaar gelinkte kennis over Burgerzaken met de meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. Naast de 2 voordeelpakketten hebt u de keuze uit:

Modules