Meewerken?

OranjeConnect : door en voor medewerkers van de dienst Burgerzaken

De kwaliteit, actualiteitswaarde en praktische toepasbaarheid van alle kennis in OranjeConnect worden gewaarborgd door een team van auteurs die met beide voeten in de praktijk staan.

Wenst u dit redactiecomité met uw kennis of praktijkervaring te versterken ? Hebt u boeiende ideeën of beschikt u over de nodige inhoudelijke knowhow om OranjeConnect nog beter te maken? Wilt u bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het online platform bij uitstek voor de dienst Burgerzaken?

Neem dan gerust contact met ons op via info@oranjeconnect.be. We kijken ernaar uit om met u van gedachten te wisselen.

Contacteer ons

info@oranjeconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Ons adres

Stationslaan 23, 8200 Brugge Stationslaan 23, 8200 Brugge

Oranje

Het meest complete kennis- en informatieaanbod omtrent burgerzaken

OranjeBoek

Dankzij hun grote praktische toepasbaarheid en hun gebruiksvriendelijkheid zijn de naslagwerken van deze boekenreeks niet meer weg te denken uit de boekenkasten van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen.

Subreeksen

OranjeOpleidingen

Praktijkgerichte (basis)opleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van de dienst Burgerzaken. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Opleidingen

Ontdek de opleiding op uw maat in onze opleidingskalender.

OranjeConnect

OranjeConnect combineert een enorme verzameling aan elkaar gelinkte kennis over Burgerzaken met de meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. Naast de 2 voordeelpakketten hebt u de keuze uit:

Modules