OranjeConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Helpdesk sluit tijdens herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie sluit de helpdesk van OranjeConnect. Dat wil zeggen dat u ons tussen 30 oktober en 5 november niet kunt bereiken.

Uw vragen worden dus niet gelezen en ook niet doorgestuurd!

We gunnen de experten van onze helpdesk een verdiende pauze, maar ondertussen kan u steeds terecht op OranjeConnect voor ondersteuning.

Ons kennisplatform zit boordevol informatie die vaak gebundeld is in thematische dossiers: die vindt u in de Bibliotheek. Om te weten welke stappen u volgt in een dossier wettelijke samenwoning, huwelijksdossier, afstammingsdossier, ... raadpleegt u de procedures. Gebruik de handige rekentools om te bepalen welke termijn van toepassing is. De Richtingwijzer IPR zal u helpen een oplossing te vinden bij dossiers waaraan een buitenlands aspect verbonden is. Dit in combinatie met Landeninfo waar u buitenlandse wetgeving en voorbeeldaktes terugvindt.

Snel het juiste model of document terugvinden, doet u door te filteren op de juiste rubriek via de kolom links. Wie weet heeft een ander bestuur al eens een gelijkaardige vraag gehad? Zoek het op in onze veelgestelde vragen. De honderden voorbeeldvragen verfijnt u door te filteren op de juiste rubriek binnen bevolking, burgerlijke stand of vreemdelingen. Geeft u dan een zoekopdracht in de zoekbalk in, dan kan u nog meer gedetailleerd zoeken. In deze handleiding kan u alle zoektips nog eens nalezen.

Vanaf 6 november is de helpdesk weer open. Let op: stel uw vragen via OranjeConnect zodat ons team de informatie vlot en veilig kan verwerken. Hoe doe ik dat?

Hopelijk kunt u tijdens deze week ontspannen tijdens een fijne herfstwandeling, bijvoorbeeld in onze thuisbasis Brugge.

herfst Brugge oranjeconnect
foto: Emma Landuyt (redacteur)

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...