Tijdens de paasvakantie wat meer tijd om uw complexe dossiers in orde te brengen? Gebruik de Richtingwijzer IPR

Terug naar het overzicht Tijdens de paasvakantie wat meer tijd om uw complexe dossiers in orde te brengen? Gebruik de Richtingwijzer IPR

Datum: dinsdag 6 april 2021

Auteur(s): Anne-Sophie Devolder (redactie OranjeConnect)

Eind 2020 lanceerden we de Richtingwijzer IPR, exclusief voor abonnees van het volledige OranjeConnect met Landeninfo.

Deze interactieve leidraad werd ontwikkeld om medewerkers van de dienst burgerzaken te ondersteunen bij dossiers met een internationaal aspect, of het nu gaat om een huwelijksdossier, een dossier erkenning of simpelweg de vraag of u als Belgische beambte bevoegd bent.

Misschien kan u tijdens deze paasvakantie eindelijk tijd vrijmaken voor moeilijkere dossiers. Raakt u toch wat verstrikt in de complexe IPR-regelgeving? Gebruik dan de Richtingwijzer en vind met enkele klikken het antwoord op uw vraag, of toets even af of u in de juiste richting denkt.

Nog geen abonnee, maar wel geïnteresseerd in hoe de Richtingwijzer IPR u tijd en moeite kan besparen? Neem dan hier een kijkje.

Wie nog wat tijd over heeft kan zeker ook eens de ‘quiz Richtingwijzer IPR’ doorlopen. Uitdagende vragen die uw kennis van het internationaal privaatrecht testen, één voor één gebaseerd op vragen die we via onze helpdesk van verschillende besturen ontvingen.


Gerelateerde content