Vakantieregeling helpdesk burgerzaken

Terug naar het overzicht Vakantieregeling helpdesk burgerzaken

Datum: zondag 31 juli 2022

Auteur(s): Redactie OranjeConnect

Ons helpdesk-team staat dag in dag uit klaar om met de hulp van onze gewaardeerde experten al uw vragen, groot of klein, rond burgerzaken te beantwoorden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te blijven garanderen, deconnecteren we deze zomer even.

Vragen worden tussen 1 en 16 augustus niet gelezen noch doorgestuurd naar de experten. Indien u na deze verlofperiode nog geen antwoord heeft op uw probleem, kan u ons vanaf 17 augustus opnieuw bereiken. Dan beantwoorden we met veel plezier terug uw vragen.

In de tussentijd kan u uiteraard op OranjeConnect rekenen om u te ondersteunen. Bij uw opzoeking is het belangrijk dat u zo gericht mogelijk te werk gaat. Dit kan via de rubrieken of via de inhoudstypes, terug te vinden bovenaan op de homepage:

Zoekt u bijvoorbeeld alle informatie rond 'adoptie', dan klikt u onder rubrieken 'burgerlijke stand' aan en verfijnt u verder naar 'geboorten en afstamming'. Ben u op zoek naar een model bijlage 6 bijvoorbeeld, dan klikt u onder inhoudstypes 'modellen' aan, filtert u links op 'vreemdelingen' en kiest u dan het juiste model uit de lijst.

Bij een zoekopdracht in de zoekbalk is het aangeraden om een woordengroep tussen aanhalingstekens te plaatsen, bijvoorbeeld "laatste wilsbeschikking". Vervolgens kan u filteren op wetgeving, boeken, tijdschriften, enz.

De redactie van OranjeConnect wenst u een fijne vakantie!