Referenties

Gebruikt u OranjeConnect? En wilt u uw ervaringen graag delen met andere Vlaamse lokale besturen? Contacteer ons dan via info@oranjeconnect.be.

Bekijk de pakketten

Gevestigde waarde

OranjeBoek is al vele jaren een gevestigde waarde in alle Vlaamse steden en gemeenten. Dankzij hun sterke eigenschappen zijn de uitgaven van deze boekenreeks alomtegenwoordig in de boekenkasten van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen.

Een grote praktische toepasbaarheid: de hoofdeigenschap van de vertrouwde boekenreeks komt eveneens terug in de populaire OranjeOpleidingen ... en voortaan ook in OranjeConnect.

Benieuwd naar wat andere besturen van OranjeConnect denken? Wij brengen u graag in contact met collega's die OranjeConnect al gebruiken en die hun ervaringen graag met u delen.

Contacteer ons

info@oranjeconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Oranje

Het meest complete kennis- en informatieaanbod omtrent burgerzaken

OranjeBoek

Dankzij hun grote praktische toepasbaarheid en hun gebruiksvriendelijkheid zijn de naslagwerken van deze boekenreeks niet meer weg te denken uit de boekenkasten van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen.

Subreeksen

OranjeOpleidingen

Praktijkgerichte (basis)opleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van de dienst Burgerzaken. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Opleidingen

Ontdek de opleiding op uw maat in onze opleidingskalender.

OranjeConnect

OranjeConnect combineert een enorme verzameling aan elkaar gelinkte kennis over Burgerzaken met de meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. Naast de 2 voordeelpakketten hebt u de keuze uit:

Modules