Troeven

Een abonnement op OranjeConnect 4-in-1, dat is ...

Digitale boekenplank | Plaats- en tijdsonafhankelijk werken | Actuele informatie | Landeninfo | Interactieve tools |  Een antwoord op al uw vragen | Efficiëntie en tijdswinst | Voor u en uw collega's
  

Digitale boekenplank

Raadpleeg de meest recente (digitale) versies van alle boeken uit de volledige Oranje-boekenreeksen "Bevolking", "Burgerlijke Stand" en "Vreemdelingen". 

OranjeConnect: digitale boekenplank

Plaats- en tijdsonafhankelijk werken

Maak altijd, overal en onbeperkt gebruik van alle OranjeConnect-functionaliteiten: wetgevingsdatabank, downloadbare modellen, veelgestelde vragen, ...

OranjeConnect: plaats- en tijdsonafhankelijk werken

Actuele informatie

Het experteam van OranjeConnect screent elke dag talrijke bronnen om u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van alle relevante nieuwtjes en zorgen voor handige samenvattingen om uw tijd te besparen. Raadpleeg hier alle recente nieuwtjes en samenvattingen.

OranjeConnect: actuele informatie

Landeninfo

Maak handig gebruik van Landeninfo: meer dan 200 digitale landenfiches, boordevol direct toepasbare informatie. Inclusief honderden voorbeeldakten als onmisbare ruggensteun bij de beoordeling van buitenlandse akten.

OranjeConnect: Landeninfo

Interactieve tools

Vind stapsgewijs de weg van concrete probleemstellingen naar duidelijke oplossingen dankzij interactieve tools. Zoals Richtingwijzer IPR, die u met enkele klikken door dossiers met een internationaal aspect gidst.

OranjeConnect: interactieve tools

Een antwoord op al uw vragen

OranjeConnect staat voor een doorgedreven ondersteuning. Hebt u een inhoudelijke vraag waarop u niet meteen het antwoord vindt? Gebruik de knop “een vraag stellen” en krijg een antwoord van het expertteam van OranjeConnect.

OranjeConnect: een antwoord op al uw vragen

Efficiëntie en tijdswinst

Vind snel de juiste informatie, via de performante zoekmotor of via de onlangs grondig vernieuwde rubriekenstructuur, die de inhoud bundelt volgens relevante hoofd- en subthema’s

OranjeConnect: efficiëntie en tijdswinst

Voor u en uw collega's

Een voordelige jaarlijkse abonnementsprijs, een onbeperkte toegang voor alle medewerkers van uw bestuur en een uitgebreide online bibliotheek die voortdurend wordt bijgewerkt en verrijkt. Kortom: een slimme besteding van uw documentatiebudget.

OranjeConnect: voor u en uw collega's

Gebruikmaken van al deze troeven?

(online) demo / offerte aanvragen

Uw huidig abonnement upgraden? Graag meer info of een demo over alle troeven van OranjeConnect 4-in-1?
Contacteer ons.

 

Contacteer ons

info@oranjeconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Ons adres

Stationslaan 23, 8200 Brugge Stationslaan 23, 8200 Brugge

Oranje

OranjeBoek

Dankzij hun grote praktische toepasbaarheid en hun gebruiksvriendelijkheid zijn de naslagwerken van deze boekenreeks niet meer weg te denken uit de dagelijkse werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen. U kunt ze allemaal raadplegen in OranjeConnect. Liever (ook) een gedrukte editie?

Ontdek de beschikbare titels op www.vandenbroele.be

OranjeOpleidingen

Praktijkgerichte (basis)opleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van de dienst Burgerzaken. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Ontdek de opleiding op uw maat in onze opleidingskalender.

OranjeConnect

OranjeConnect combineert een enorme verzameling aan elkaar gelinkte kennis over Burgerzaken met de meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. OranjeConnect is dan ook de online bibliotheek bij uitstek voor de: