Contact

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of demo

Wenst u van nabij kennis te maken met OranjeConnect? Wilt u een persoonlijke en gedetailleerde presentatie over de vele mogelijkheden van de online bibliotheek bij uitstek voor de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte op maat van uw bestuur en van uw medewerkers? Klik hier om een demo of offerte aan te vragen.

Andere vragen?

Bent u uw inloggegevens kwijt of vergeten? Wenst u meer informatie over uw OranjeConnect-abonnement? Hebt u een vraag omtrent een factuur? Hebt u een opmerking maar weet u niet precies wie hierover aan te spreken? Dan kunt u eveneens steeds terecht op 050 64 28 18 of info@oranjeconnect.be.

Suggesties of tips?

OranjeConnect is een online werkinstrument voor en door de gebruikers. Hun feedback en hun input is dan ook primordiaal voor de technische ontwikkeling en de inhoudelijke verrijking van het platform. Hebt u opmerkingen of suggesties omtrent de inhoud of de functionaliteiten van OranjeConnect? Neem dan gerust contact op met ons redactionele team

Sebastiaan De Coninck
Uitgever
Contacteer Sebastiaan
Tina Haezebrouck
Redacteur
Contacteer Tina
Anne-Sophie Devolder
Redacteur
Contacteer Anne-Sophie

Contacteer ons

info@oranjeconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Ons adres

Stationslaan 23, 8200 Brugge Stationslaan 23, 8200 Brugge

Oranje

OranjeBoek

Dankzij hun grote praktische toepasbaarheid en hun gebruiksvriendelijkheid zijn de naslagwerken van deze boekenreeks niet meer weg te denken uit de dagelijkse werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen. U kunt ze allemaal raadplegen in OranjeConnect. Liever (ook) een gedrukte editie?

Ontdek de beschikbare titels op www.vandenbroele.be

OranjeOpleidingen

Praktijkgerichte (basis)opleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van de dienst Burgerzaken. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Ontdek de opleiding op uw maat in onze opleidingskalender.

OranjeConnect

OranjeConnect combineert een enorme verzameling aan elkaar gelinkte kennis over Burgerzaken met de meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. OranjeConnect is dan ook de online bibliotheek bij uitstek voor de: