OranjeConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Samenwerken

Samen met al onze stakeholders creëren we innovatieve kennisoplossingen waar lokale besturen, hun medewerkers én hun burgers beter van worden. Ook zin om – als expert, collega of partner – mee uw schouders onder onze initiatieven te zetten?

Onze experten

Om producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden, rekenen we op de kennis van praktijkexperten.

Zo staat een multidisciplinair expertenteam garant voor betrouwbare kennis, actuele informatie en hands-on inspiratie in OranjeConnect, de online bibliotheek burgerzaken. 

En ook onze opleidingen komen tot stand in nauwe samenwerking met specialisten en ervaringsdeskundigen.  

Onze experten

Zin om met uw kennis het verschil te helpen maken?

Haal samen met ons het meeste uit uw kennis.

Onze collega's

Onze collega's

Onze producten en diensten voor de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen komen tot stand op initiatief van een dynamisch redactieteam, dat bestaat uit verschillende profielen en rollen, maar dat vooral barst van talent, goesting en plezier. 

Samen met de andere teams en collega's van Vanden Broele werken ze in een groeiende onderneming aan een waaier van innovatieve kennisoplossingen die professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken, zoals OranjeConnect.

Zin om ons team te versterken?

Werk mee aan innovatieve kennisoplossingen en zet uw talenten in om klantgerichtheid én impact te maximaliseren.

Onze partners

Professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken. Dat is waar het bij ons dus om draait. Daarbij staat de kracht van verbinding, openheid en proactiviteit centraal. Net zoals de rotsvaste overtuiging dat gedeelde kennis dubbele kennis is.

We prijzen ons dan ook gelukkig dat we mogen rekenen op een nauwe samen- en wisselwerking met sterke partners. Zij helpen ons om kennis te vertalen in een waaier van innovatieve kennisoplossingen, zoals OranjeConnect.

Onze partners

Zin om de krachten te bundelen?

Laten we samen professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken.