Let's grow!

wij willen uw kennis!

 Let's grow: wij willen uw kennis!

  
Om producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, rekenen we op de kennis van praktijkexperten. Of u nu loketmedewerker, teamlid, verantwoordelijke of diensthoofd bent: ook uw kennis kan het verschil helpen maken.

En de manieren waarop u uw collega's kunt helpen groeien, die zijn legio. Opleiding geven? Handboek schrijven? Publicaties nalezen? Inhoudelijke vragen beantwoorden? Procedures uittekenen? Nieuwsberichten opmaken? U bepaalt zelf hoe, hoe vaak en hoe intensief u uw kennis met ons inzet.

Uw kennis delen? Daar groeit iedereen van!
    

 

 

Let's talk! Let's team up!   Let's grow!
Let's talk! Let's team up!   Let's grow!
     

   
Samen met ons uw kennis delen? Slimme zet. Want het expertteam van OranjeConnect is een thuis met heel wat ruimte voor nieuwe ideeën en zin voor initiatief.

Dat u op een correcte vergoeding voor uw bijdrage kunt rekenen, dat spreekt voor zich. Net zoals dat u kunt rekenen op de ondersteuning van een toegewijd redactieteam, dat u met raad en daad zal bijstaan.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden waarmee u het meeste uit uw kennis kunt halen?
  

Contacteer ons
 

 

 

 

Contacteer ons

info@oranjeconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Ons adres

Stationslaan 23, 8200 Brugge Stationslaan 23, 8200 Brugge

Oranje

OranjeBoek

Dankzij hun grote praktische toepasbaarheid en hun gebruiksvriendelijkheid zijn de naslagwerken van deze boekenreeks niet meer weg te denken uit de dagelijkse werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen. U kunt ze allemaal raadplegen in OranjeConnect. Liever (ook) een gedrukte editie?

Ontdek de beschikbare titels op www.vandenbroele.be

OranjeOpleidingen

Praktijkgerichte (basis)opleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van de dienst Burgerzaken. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Ontdek de opleiding op uw maat in onze opleidingskalender.

OranjeConnect

OranjeConnect combineert een enorme verzameling aan elkaar gelinkte kennis over Burgerzaken met de meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. OranjeConnect is dan ook de online bibliotheek bij uitstek voor de: