OranjeConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Nieuwe najaarsopleidingen in de kijker

Hoewel de zomer op volle gang is, willen we u graag al wijzen op onze opleidingskalender voor het najaar. We hebben heel wat boeiende vormingen gepland, waaronder enkele gloednieuwe opleidingen.

Tijdens het webinar Vreemdelingenrecht en DABS in de praktijk leert u conflicten tussen de diensten Burgerlijke stand en Vreemdelingen te vermijden en op te lossen. Een gecertificeerde verhoorcoach traint u in de workshop Interviewtechnieken in het afnemen van verhoren in schijnsituaties. Het webinar Laatste wil (i.s.m. Levenseindeforum) zoomt in op de diverse wilsverklaringen betreffende het levenseinde en de voorafgaande zorgplanning en hoe u de burger hierrond correct informeert.

Onze experten staan garant voor een actuele opleiding die u praktische handvaten biedt voor de werking van uw dienst. Mogen we voor u een plaatsje voorzien? Aarzel dan niet te lang om u in te schrijven!

Een volledig overzicht van al onze opleidingen vindt u hier.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...