OranjeConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Op naar de lokale en provinciale verkiezingen van oktober!

De verkiezingen van juni zijn achter de rug, op naar die van oktober!

Om u optimaal te ondersteunen bij de voorbereiding van de lokale en provinciale verkiezingen, werd opnieuw een Dossier samengesteld, terug te vinden op OranjeConnect.

Speciale aandacht voor de registratie van de niet-Belgen: de deadline hiervoor is 31 juli. De modellen van collegebeslissingen kan u in het Dossier terugvinden.

Voor de deelnemers van de opleidingscyclus staat sinds vorige maand een webinar on demand klaar in de digitale opleidingsmap. In het webinar bespreken we o.a. de aandachtspunten voor de lokale verkiezingen, de nieuwigheden in vergelijking met oktober 2018, alsook de verschillen met de verkiezingen van 9 juni, de taken uit het draaiboek en belangrijke data.

Plan een momentje in om het webinar te (her)bekijken. In een uurtje bent u helemaal mee! Bekijk ook zeker de ondersteunende documenten (draaiboek, verschillenlijst, info over het aantal te verkiezingen mandatarissen). 

Nog vragen? Contacteer ons via verkiezingen@vandenbroele.be.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...