OranjeConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Stel uw vraag!

Via een knop op onze website of met een eenvoudig mailtje kan u uw vraag inzake bevolking, burgerlijke stand, privacy in burgerzaken of vreemdelingen aan onze ervaren auteurs voorleggen.

 

 

Enkele tips bij het stellen van uw vraag

  • Wees zo volledig mogelijk bij het stellen van uw vraag en geef mee in welk dossier uw vraag kadert (bijvoorbeeld huwelijksdossier, dossier wettelijke samenwoning, nationaliteitsdossier).
  • Spring zorgvuldig om met het doorsturen van persoonsgegevens: als het niet nodig is voor de concrete vraag, geef dan geen namen en geen rijksregisternummers mee.
  • Indien u een akte als bijlage meestuurt, denk er dan aan deze te anonimiseren: eenvoudigweg de overtollige persoonsgegevens uitwissen met een correctieroller en opnieuw inscannen en doorsturen volstaat.
  • Vergeet ook niet dat er al heel wat FAQ’s opgenomen zijn in OranjeConnect: misschien staat uw vraag daar al tussen.

Hoe kan u onze helpdesk bereiken?

Bent u opzoekingen aan het doen in OranjeConnect, en heeft u een bepaalde vraag bij een document/model/boek/…? Dan kan u via de knop “Een vraag stellen” onze auteurs bereiken. Deze knop bevindt zich rechts van het document/model/boek/… dat u aan het bekijken bent.

 

Bij het openklikken kan u uw vraag stellen en verzenden.

U kan uw vraag ook rechtstreeks mailen naar info@oranjeconnect.be. Na een screening komen ook deze vragen bij de juiste expert terecht.

 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...